Personligt tilpasset hjemmeside ud fra en designskabelon

Grundet den store efterspørgsel på billige hjemmesider – især fra iværksættere, selvstændige og mindre virksomheder – har vi også valgt at tilbyde hjemmesideskabeloner, som vi kan tilpasse jeres ønsker. Hjemmesideskabelonerne kan ændres i logo, design, farver, menuer og meget andet, sådan at I til slut har en hel unik hjemmeside, som passer nøjagtigt til jeres virksomheds identitet. Se hjemmesideskabelonen her. 

BASIS

5.950,-

Her kan du snart vælge mellem flere designskabeloner

Tilpasses i farver og menuer mm.

Bestil pakke

Bronze

7.950,-

Her kan du snart vælge mellem flere designskabeloner

Tilpasses i farver og menuer mm.

Evt. bookingsystem, chatboks, prisberegner eller lignende

Bestil pakke

Sølv

9.950,-

Her kan du snart vælge mellem flere designskabeloner

Tilpasses i farver og menuer mm.

Evt. bookingsystem, chatboks, prisberegner eller lignende (op til to)

2 x Basis SEO-pakke

Bestil pakke

Guld

11.950,-

Her kan du snart vælge mellem flere designskabeloner

Tilpasses i farver og menuer mm.

Evt. bookingsystem, chatboks, prisberegner eller lignende (op til to)

3 x Basis SEO-pakke

Gennemgåelse og Googleoptimering af tekster

Konverteringsoptimering

Bestil pakke

Har du også behov for Google Ads, Facebook Annoncering eller andre af vores online marketing services, tilbyder vi gode samlerabatter

Kom hurtigt online

Kort produktionstid så du hurtigt har en ny hjemmeside

Alle de basale og mest populære funktioner er allerede implementerede og klar i designskabelonerne. Skabelonerne er særligt udviklet, så de passer til de fleste behov. Derfor vil størstedelen af mindre virksomheder, selvstændige, iværksættere, foreninger m.fl. have alle de funktioner, som er nødvendige helt fra start. Det betyder, at du kan fokusere på farvevalg, menupunkter og ændring af standardopsætninger mm., hvilket vi hurtigt klarer. Så har du fluks din nye, flotte og professionelle hjemmeside, som giver dit image et boost overfor kunderne. Produktionstiden kan variere, men kan aftales på forhånd. Typisk har vi produktionstid på mellem 5 hverdage til 1 måned. Det afhænger mest af alt af, hvor hurtigt du ønsker, at hjemmesiden skal være klar, og hvor hurtigt du kan levere evt. tekst, billeder, illustrationer mm.

Standard hjemmeside
Designprocessen

Nemmere at visualisere og planlægge hjemmesidens design

Da hjemmesideskabelonen allerede er tilgængelig, er det nemmere for dig at danne et indtryk af, hvordan den kommer til at se ud. Designet er nemlig allerede klargjort, så du kan se, hvilke ændringer du ønsker, vi foretager på dit nye hjemmesidedesign. Der er mulighed for at rykke, slette og tilføje menuer, funktioner og andre lækre ting. Du kan evt. tage en helt uforpligtende snak med os, hvor vi kan guide dig igennem mulighederne og/eller se og prøve hjemmesideskabelonen her.

Det får du med i prisen på din nye hjemmeside
 • Personligt tilpasset designskabelon efter dine ønsker
 • Mulige designmæssige elementer og ikoner
 • Brugervenligt CMS-system (WordPress)
 • 10 sider: Menu og undermenupunkter (flere er muligt efter aftale)
 • Indsætning tekst samt billeder på siderne
 • billedgalleri
 • Evt. simpel billedrotation
 • Evt. links til Facebook, LinkedIn, Instagram, Trustpilot og andre.
 • Kontaktformular
 • SEO / Google optimeret hjemmeside
 • Valgfrie emails
Du kan derudover tilkøbe
 • Bookingsystem
 • login funktion
 • automatisk prisberegner
 • Cookies Widget
 • Chatsystem
 • og meget andet, skulle du have behov for det

Dertil kan du, hvis du ønsker det, tilkøbe:

 • Hosting, drift, sikkerhed og opdatering – hvis du ikke selv vil bekymres med det
 • Opsætning af Google Analytics – så du kan se og følge besøgstal og statistik
 • Opsætning af Google Ads – vi tilbyder også drift og optimering og er Google Premier Partner Certificerede
 • Søgemaskineoptimering / SEO-pakker – så du bliver fundet på Google af potentielle kunder
Top kvalitets hjemmeside til lav pris

Meget billig hjemmeside uden binding

Det er meget billigt sammenlignet med at skulle have designet en hjemmeside helt fra bunden. Det skyldes, at vi forholdsvist hurtigt kan producere din hjemmeside, da det meste af forarbejdet er klart og lavet på forhånd, og kun behøver at blive tilpasset dine farver, logo, menupunkter osv. Du kan lave så meget om på hjemmesideskabelonerne, at de ikke er til at genkende. Du kan oftest få tilføjet evt. andre funktioner, som du skulle ønske til dit website design og skabelonen. Vores hjemmesideskabeloner har som standard alle de basale og mest populære funktioner og er udviklet, så de passer til de fleste mindre virksomheders behov. Derfor skal vi ikke bruge tid på udviklingen af alle funktionerne fra bunden, og det betyder at du sparer penge på den ekstra tid, som det ellers havde taget. Desuden binder vi ikke vores kunder, da vi tror på vores produkt, og på at glade og tilfredse kunder, ikke behøver at være bundet.

 

Hurtig og nem produktion/tilpasning af hjemmesiden samt meget mere

Vi kan hurtigt og nemt kan tilpasse hjemmesideskabelonen efter dine ønsker, så du allerede om 1-2 uger kan have hjemmesiden online. Vi hjælper dig også med at placere det indledende indhold og har allerede sørget for at alt er optimeret mht. sidestruktur, pagespeed (hastighed) og søgemaskinerne.

WordPress

Et prisbelønnet CMS system, som er supernemt at redigere i. Du får samtidigt gode muligheder for mange specielle funktioner og tilvalg, og der er næsten intet, som ikke kan lade sig gøre med en WordPress hjemmeside.

WooCommerce

Hvis du senere hen skulle ønske, at din hjemmeside skal kunne køre nethandel, kan WooCommerce installeres, og du får dermed webshop på din hjemmeside.

Hastighed

Hjemmesiden hastighedsoptimeres fra start, så dine besøgende ikke mister tålmodigheden med den. Det gavner også dine placeringer i søgemaskinerne.

Gode-seo-tekster

Tilvalg

Skal du have bookingsystem, avanceret prisberegner eller søgefilter, integration til 3. partssystemer eller andet, kan det oftest nemt opsættes på en WordPress hjemmeside.

Søgeoptimering

Hos Nem Media designes alle hjemmesider som udgangspunkt med tanke på at skabe mest trafik til din hjemmeside, og vi sørger derfor for at den basale SEO er på plads.

Hosting og support

Du kan selv bestemme om du selv vil klare hostingen, eller om vi skal hoste hjemmesiden for dig. Vi kan sørge for opdatering, sikkerhedskopiering og support  mm. fra kun 99,- per måned.

Få trafik fra dag ét

Marketing startpakker – Marketingboost til din nye hjemmeside

Når du har fået din nye hjemmeside online, går der noget tid inden Google indekserer den. Desuden skal Google finde ud af, hvordan hjemmesiden skal rangeres i forhold til forskellige søgeforespørgsler. Derfor har vi udviklet marketing startpakker, som kan booste din hjemmeside og generere besøgende, salg og bookinger mm. fra start. Der er i alt 3 pakker at vælge imellem, så du kan vælge den, som passer til dit budget og forventning. Ønsker du i stedet en løbende marketingindsats, bør du i stedet kigge på vores abonnement-baserede marketingpakker – ligesom alle vores andre services er der ingen binding.

Kontakt os og hør nærmere